Informarea fermierilor

20222021
Anunț important! în atenția fermierilor
Declaratie pe propia raspundere    Descarca

In aplicarea prevederilor OUG 157/2022 (despăgubiri secetă culturi de toamnă) aducem la cunoștință fermierilor ce dețin procese-verbale încheiate de comisii fără procente de afectare (culturi recoltate la data vizitei în teren) că pot depune solicitările de despăgubire la DAJ BACĂU, cu condiția completării unei declarații pe propria răspundere ce o atașăm prezentei, împreună cu celelalte documente prevăzute de ordonanța respectivă.
Vă asteptăm cu solicitările la DAJ Bacău până pe data de 13.12.2022 inclusiv.

Director executiv

Adrian SOLOMON

Anunt pentru fermierii afectati de seceta pedologica
Anunt instiintari seceta pedologica

In atentia fermierilor !

Va informăm că, in conformitate cu prevederile art. 15, alin (11) din Ordinul nr. 97/2020, prin excepţie de la prevederile alin. (1), utilizatorii de terenuri cu destinaţie agricolă înscrişi în evidenţele Agenţiei de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură, ale căror suprafeţe cu culturi agricole au fost afectate de seceta pedologica, pot depune înştiinţări scrise la unitatea administrativ-teritorială (UAT) pe a cărei rază teritorială se află terenul, în format fizic sau prin mijloace electronice de transmitere la distanţă până cel târziu la data de 15 noiembrie 2022 inclusiv, pentru celelalte culturi agricole (primavara).

Informare operatori economici_fertilizanti

Informare operatori economici_fertilizanti

Conferința Regională - Fermierii Noștri

In atentia fermierilor interesati !

În numele organizatorilor, vă invitam la Conferința Regională "Fermierii Noștri" de la Iași, care va avea loc vineri, 11 noiembrie, la Hotel Unirea.

Conferința face parte din seria evenimentelor regionale care a început la Timișoara, Cluj-Napoca și se va încheia la Iași pe 11 noiembrie.

Evenimentele "Fermierii Noștri" abordează rolul vital al fermierilor în comunitate și contribuția lor esențială la dezvoltarea României.

Atașat puteți găsi agenda tematică a întâlnirii de la Iași. Fermierii se pot înscrie gratuit la adresa de email: agriculture@borocommunication sau la numărul de telefon 0774.063.451, în limita locurilor disponibile, până pe 9 noiembrie.

Vă mulțumim.

Roxana DĂNĂILĂ

Project Executive

BORO PR & COMMUNICATION

Romanian PR Award

Sfantul Lazar 37, Solomon's Business Center

Iasi, Romania

mobile 004 0774 063 451

phone 004 0332 408 323

fax 004 0332 408 324

social @romanianagriculture

14.10.2022

Directia pentru Agricultura Judeteana Bacau organizeaza „Targul produselor traditionale naturale bacauane.

Targul se desfasoara in perioada 14-16 octombrie, in centrul Bacaului.

Evenimentul este dedicat promovarii consumului de produse alimentare si nealimentare traditionale autohtone.

In cadrul evenimentului participa producatori din mai multe zone ale Bacaului si anume:Cooperativa Agricola Carpatica Ghimes (Degustarium), Cooperativa Agricola Agrolact Moldova, SC Casa Ursachi Srl, Pfa Anghel G. Adrian, PF Manole Maricica, PFA Oltyan Ioan, Ferma Pas Stramtu SRL, SC Ghergut’s Ranch SRL, PFA Lupchian Adrian, SC Savonarium SRL, PFA Ana Neculai, PFA Pivniceru Madalina, SC Dulcetica Mamei, SC Aronia Viva SRL, PF Huiban Petru, Pf Carausu Ionut.

Ne dorim ca prin organizarea acestui targ sa sprijinim producatorii care pun pasiune in munca lor, au produse de calitate superioara si au putine ocazii unde sa-si promoveze produsele lor.

Ghid de bune practici in agricultura Ghid de bune practici in agricultura

Perioada de valorificare a producției din Programul Tomata și termenul de depunere a documentelor au fost prelungite
DAJ BACAU - IN ATENTIA OPERATORILOR DIN AGRICULTURA ECOLOGICA